utorak, 20. listopada 2015.

Uskoro alfa verzija Minox Player v2.3.0.5

Iako je novije izdanje Minox Player-a bilo već davno najavljeno, takozvana verzija 2.3.0.5 će ipak stiči na web sajt krajem oktobra ove godine. Iako će tada biti u alpha izdanju, Minox Player će donjeti seriju noviteta koji bi ga trebali udaljiti od posljednjeg izdanja. 

Napominjemo, posljednje stabilno izdanje Minox Player-a je v2.3.0.4.1 objavljeno sredinom marta ove godine. Kao takvo izdanje, Minox Player je zaživio službenu INFO recenziju koju su uradili momci uglednog informatičkog portala i tako Minox Player predstavili njegovoj publici i široj javnosti. Sada kada bude objavljena verzija v2.3.0.5, ona bi trebala biti odskočna daska za sva buduća izdanja. 

A evo šta ukratko možemo oćekivati u ovom izdanju. Minox Player je očigledno promjenio svoj logo, svoju ikonu, meni dolazi sa upakovanom animacijom, tu je i escape exit mode ili zatvaranje pritiskom escape tastera, poboljšanje u interfejsu, neke nove teme i trebali bismo imati izdanje sa zakrpljenom folder frag & drop greškom. A za sada toliko od nas.

Nema komentara: